today-is-a-good-day
21.7 C
Athens

Θεσσαλονίκη: Αύριο στον εισαγγελέα ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος

Υπό κράτηση βρίσκεται ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος και αύριο το πρωί αναμένεται να μεταχθεί με την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψή του ήλθε αφενός κατόπιν καταγγελίας νεαρής κοπέλας η οποία ανέφερε ότι ο παρουσιαστής ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους, με πορνογραφικό περιεχόμενο, βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση, και αφετέρου μετά την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που είχε ζητήσει να διερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ανάλογες καταγγελίες εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του αφορά την πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει την αυτόφωρη διαδικασία.

Νωρίτερα, ο ίδιος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης όπου παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες στο σπίτι του για τον εντοπισμό στοιχείων που συνδέονται με τις παραπάνω καταγγελίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ