today-is-a-good-day
19 C
Athens

Μυτιλήνη: Νεκρός βρέθηκε 37χρονος στο αυτοκίνητό του – Ταυτοποίηση τριών υπόπτων και μία σύλληψη

Τρεις 33χρονοι ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης ως εμπλεκόμενοι σε υπόθεση θανάτου 37χρονου ημεδαπού, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, 13 Δεκεμβρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο.

Οι δράστες, εκ των οποίων ένας συνελήφθη μετά από ένταλμα δικαστικής Αρχής, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της θανατηφόρας έκθεσης και της ληστείας, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο 37χρονος συναντήθηκε με τους τρεις 33χρονους προκειμένου να διευθετήσουν διαφορά τους που σχετιζόταν με δοσοληψία ναρκωτικών ουσιών, συγκεκριμένα ηρωίνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δύο από τους δράστες χτύπησαν τον 37χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τις αισθήσεις του, ενώ ένας από τους τρεις τού πήρε από την τσέπη χρήματα και το κινητό τηλέφωνό του.

Στη συνέχεια, οι δύο που τον χτύπησαν με τη συνδρομή του τρίτου ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση μετέφεραν και εγκατέλειψαν τον 37χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του στο σημείο όπου εντοπίστηκε.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του σε σημείο κοντά στο οδικό δίκτυο της περιοχής της Αγιάσου, στην ορεινή κεντρική Λέσβο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ