Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του προϋπολογισμού

Eurokinissi

Συλλαλητήριο κατά του κρατικού προϋπολογισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σύνταγμα. Συνδικαλιστικές οργανώσεις, συνταξιούχοι και διάφοροι φορείς πραγματοποίησαν τις προσυγκεντρώσεις τους σε διάφορα σημεία της Αθήνας και ενώθηκαν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου ζήτησαν με συνθήματα «Λεφτά για την Υγεία, γιατρούς κι εξοπλισμό στα νοσοκομεία».

Στο συλλαλητήριο συμμετείχε και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής το γ.γ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος δήλωσε: «Μέσα στη Βουλή λέμε ένα μεγάλο “όχι” στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό. Όμως το μεγαλύτερο “όχι” πρέπει να το πει ο ίδιος ο ελληνικός λαός, δυναμώνοντας τους αγώνες του, τη συμμαχία του, ανατρέποντας τους αρνητικούς συσχετισμούς, ανατρέποντας όλους τους υπηρέτες μιας αδίστακτης εξουσίας».

Ομιλίες απηύθυναν η Δήμητρα Σταματέλου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), η Θεοδώρα Δριμάλα, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», και η Αλεξάνδρα Καπαρού, πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ).