today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Μείωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, ζήτησε ο Π.Σκουρλέτης

Την αφόρητη πίεση που δέχεται η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός, λόγω της κυβερνητικής διαχείρισης της υγειονομικής και της οικονομικής κρίσης, επεσήμανε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Real fm 97.8.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις εκλογικές διεργασίες ανάδειξης νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι οι πολίτες ζητούν απαντήσεις για όσα πέρασαν και από αυτές θα κριθεί εάν θα καταστεί πειστική και ελκτική «μια αναγκαία προσπάθεια προγραμματικής σύγκλισης, για να υπάρξει αύριο μια κυβερνητική πλειοψηφία αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων».

Αναφορικά με τις στατιστικές προβλέψεις για την αύξηση των ρυθμών ανάπτυξης, τόνισε ότι όταν συγκρίνεις με το μηδέν και η ελάχιστη κινητικότητα θα οδηγήσει σε αύξηση. Ωστόσο, είναι η πραγματικότητα της υπέρογκης αύξησης κατά 100% και 120% του ηλεκτρικού ρεύματος, που αντιμετωπίζουν πολίτες και επιχειρήσεις στην καθημερινότητά τους. Γι’ αυτό το λόγο έθεσε το ζήτημα της μείωσης των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, ως αποτελεσματικού μέτρου μείωσης των τιμών στο ράφι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ