today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Καθαρή ενέργεια και πράσινη μετακίνηση στη Λάρισα από το ΔΕΗ e-bike Festival

Ο δεύτερος σταθμός του e-bike Festival της ΔΕΗ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου 2021

Στη διάρκεια του φεστιβάλ, που θα «ταξιδέψει» σε 7 πόλεις της χώρας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα από 60 διαφορετικά μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση και παράλληλα να ενημερωθούν για όλες τις νέες, πράσινες και ψηφιακές υπηρεσίες ΔΕΗ.

Στη διήμερη εκδήλωση, παρουσιάστηκαν ποδήλατα τεχνολογίας αιχμής από 20 κατασκευάστριες εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και η Λαρισινή, Οrient Bikes καθώς επίσης και προτάσεις από τον μεγαλύτερο πάροχο ΑΠΕ στην Ελλάδα, τη ΔΕΗ, για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος μέσω των υπηρεσιών ΔΕΗ GreenPass, e-bill και e self-metering.

Η ειδικά κατασκευασμένη πίστα δοκιμών για ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά και το παιχνίδι δεξιοτεχνίας με τα αναμνηστικά δώρα προσέλκυσαν επισκέπτες κάθε ηλικίας ενώ δεκάδες παιδιά συμμετείχαν σε μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου.

Στον δεύτερο σταθμό του ΔΕΗ e-bike Festival, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Λάρισας για τηΒιώσιμη Κινητικότητα κ. Ντίνος Διαμάντος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας και υπεύθυνος για ταΣχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας κ. Δημήτρης Τάχος, εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων και ΜΜΕ, στελέχη της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, Λαρισαίοι φίλοι του ποδηλάτου, οικογένειες με μικρά παιδιά και επισκέπτες της πόλης.

Το ΔΕΗ e-bike Festival, συνεχίζει το ταξίδι του στο νησί της Κω, το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Δεκεμβρίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ