Δ.Κουτσούμπας: Να δοθούν 100% αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους και πλημμυροπαθείς

ΑΠΕ

Συνάντηση με την επιτροπή πυρόπληκτων και το ΔΣ της κοινότητας Σουλίου της Πάτρας, είχε σήμερα ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ανέφερε ότι «οι αποζημιώσεις εκκρεμούν και εμείς θα παλέψουμε για να δοθούν 100% αποζημιώσεις για όλες τις ζημιές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι θα παλέψουμε για να γίνουν αντιπλημμυρικά, αντιδιαβρωτικά και αντισεισμικά έργα, γιατί πρέπει να θωρακιστεί ο τόπος, «ώστε να μη θρηνούμε ζωές, καμένες περιουσίες και κατεστραμμένες παραγωγές».

Επίσης, είπε ότι «θα είμαστε στο πλευρό των κατοίκων και θα προωθήσουμε τα ζητήματα και μέσα στη Βουλή και παντού στους αγώνες», προσθέτοντας ότι «οι κάτοικοι των πυρόπληκτων και πλημμυροπαθών περιοχών συντονίζονται σε πανελλαδικό επίπεδο και οργανώνουν την πάλη τους για διεκδίκηση», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «το ΚΚΕ θα είναι μαζί τους στους αγώνες, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα».

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας.