today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Το Ούζο Πλωμαρίου υποστηρίζει την Κιβωτό Αιγαίου

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης συμβάλλει στην ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού στο Αίπος της Χίου, με αφορμή τους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην αγάπη και την ανθρωπιά.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κος Κ. Μουτζούρης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αγαπημένοι αθλητές, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία του πάτερ Αντώνιου Παπανικολάου, ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος αντιφώνησε την εκδήλωση. Προς το τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε μουσικό – θεατρικό δρώμενο γεμάτο συμβολισμούς.

Η αποσταγματοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, διατηρεί τις εγκαταστάσεις της στο Πλωμάρι της Λέσβου, που υπάγεται στην περιφέρεια Β. Αιγαίου. Με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η αποσταγματοποιία υποστηρίζει την περιφέρεια Β. Αιγαίου, με την προσφορά σε ανθρώπους και οργανισμούς που το έχουν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο, λειτουργεί ως αρωγός στην ανέλιξη της τοπικής κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ