today-is-a-good-day
19 C
Athens

Ταχεία ανάρρωση και δύναμη εύχεται ο πολιτικός κόσμος στη Φ.Γεννηματά

Εκτάκτως στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη το βράδυ της Τρίτης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Με ανακοίνωσή της, η κ. Γεννηματά απέσυρε την υποψηφιότητά της για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, λόγω επιδείνωσης της υγείας της, καθώς υποχρεώθηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σε δήλωσή της  αναφέρει :«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής». Τονίζει πώς «ως πρόεδρος, μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στην κα Γεννηματά

Τη συμπάθειά του για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο συνυποψήφιός της, Ανδρέας Λοβέρδος. « Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνυποψήφιος με τη Φώφη Γεννηματά για την ηγεσία του κόμματος, μόλις πληροφορήθηκε την επιδείνωση της υγείας της δήλωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση. «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

«Η σκέψη μας είναι στη Φώφη. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της θα βγει νικήτρια. Τη θέλουμε και πάλι ακμαία κοντά μας» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter o Χάρης Καστανίδης.

Eπικοινωνία Γ. Παπανδρέου με τη Φώφη Γεννηματά

Ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Φώφη Γεννηματά, στην οποία ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εύχεται δύναμη στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ 

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή», έγραψε ο πρωθυπουργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

“Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχές στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά, για ταχεία ανάρρωση”, εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης έκανε την εξής δήλωση για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά: «Ευχόμαστε από την καρδιά μας ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη στην κυρία Φώφη Γεννηματά στον αγώνα που δίνει».

Τις ευχές του στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει”.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά έδωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».

«Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη. Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας». Το παραπάνω μήνυμα απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στο Twitter, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

“Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά” αναφέρει σε δήλωσή του ο Γ. Βαρουφάκης και προσθέτει: “Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ