today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Ο Σπύρος Καρανικόλας στηρίζει τον Ανδρέα Λοβέρδο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Την στήριξή του στον Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε με δημόσια παρέμβασή του ο μέχρι σήμερα Εκπρόσωπος του Κοινοβουλευτικού Έργου του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας.

Ο κ. Καρανικόλας, ο οποίος έχει ισχυρές αναφορές στις νεότερες ηλικίες, γεγονός που δίνει πρόσθετη δυναμική στην υποψηφιότητα Λοβέρδου, δηλώνει ότι για την απόφασή του αυτή ρόλο έπαιξε η πολύτιμη εμπειρία του Ανδρέα Λοβέρδου, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή του μαζί του.

Παράλληλα με την ανακοίνωσή του αυτή ο κ. Καρανικόλας παραιτείται και από τα μέχρι σήμερα καθήκοντά του.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καρανικόλα έχει ως εξής:

“Τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησα με μαχητικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση την εμπιστοσύνη της Προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς.
Με δεδομένες όμως τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του Εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.
Στις σημερινές, ιδιαίτερα κρίσιμες, συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας, ενώνω τις δυνάμεις μου στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Η πολύτιμη εμπειρία του, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή μου με τον Ανδρέα, με οδηγούν, μετά από ώριμη σκέψη, στην απόφαση συμπόρευσης μαζί του.
Σε ότι με αφορά, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να ανταποκριθούμε όλοι μαζί, με ενότητα και σεβασμό στις αρχές και στις αξίες αυτής της ιστορικής παράταξης, καθώς και στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών για ένα ισχυρό, μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό και σύγχρονο ΠΑ.ΣΟ.Κ., που θα πρωταγωνιστεί και πάλι για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ