today-is-a-good-day
13.8 C
Athens

Ν.Ανδρουλάκης: Ο κ. Τσίπρας μιλά λες και είμαστε λωτοφάγοι

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Kontra News, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, κατακρίνοντας συγκεκριμένα την αντιγραφή συνθημάτων και συμβόλων του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.

«Αυτά με τα χρώματα, αυτό που είπε για τον ήλιο, προκαλούν. Είναι προϊόν φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών, χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας έχει ξεχάσει ότι ήταν 5 χρόνια πρωθυπουργός και μιλά λες και είμαστε λωτοφάγοι» καταλογίζοντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το «ταλέντο» ότι μιλάει πολύ χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Υπογράμμισε ότι η αντίδραση του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να είναι «η προσπάθεια να ανατάξουμε την παράταξη μας, να την δυναμώσουμε, γιατί πιστεύω ότι πραγματικά έχει ανάγκη η χώρα μας μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη που θα μιλά και με προοδευτικό πρόσημο, αλλά και με ρεαλισμό για τα μεγάλα θέματα».

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε παράλογο και βαθιά ταξικό το μέτρο της κατάργησης φόρου στις γονικές παροχές έως 800.000 ευρώ ανά γονέα, καθώς βοηθάει τους πάρα πολύ πλούσιους και όχι σε ένα χαμηλότερο όριο, ώστε να αφορά όντως τη μεσαία τάξη, όπως είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ