today-is-a-good-day
19 C
Athens

Η Ελλάδα πιο ψηλά χάρη στις συμμετοχές και τις νίκες στου Παραολυμπιακούς Αγώνες

“Οι συμμετοχές και νίκες των Αθλητών μας αντανακλούν το Ολυμπιακό πνεύμα, ανεβάζουν την Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά και προκαλούν τη συγκίνηση των απανταχού Ελλήνων” τονίζει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας για τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Εθνική Αρχή δίνει συγχαρητήρια “σε όλες τις Αθλήτριες και όλους τους Αθλητές, στους συνοδούς τους, στους προπονητές, στις οικογένειές τους και σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στις καθημερινές προκλήσεις του πρωταθλητισμού!”

Η ανακοίνωση του Προέδρου και των μελών της Αρχής Προσβασιμότητας είναι η ακόλουθη:

“Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την πορεία και τις εξαιρετικές επιδόσεις των Αθλητών μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που διοργανώθηκαν στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Οι συμμετοχές και νίκες των Αθλητών μας αντανακλούν το Ολυμπιακό πνεύμα, ανεβάζουν την Ελλάδα ακόμα πιο ψηλά και προκαλούν τη συγκίνηση των απανταχού Ελλήνων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις Αθλήτριες και όλους τους Αθλητές, στους συνοδούς τους, στους προπονητές, στις οικογένειές τους και σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στις καθημερινές προκλήσεις του πρωταθλητισμού!

Ως Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας, με προσήλωση στον υψηλό και ευγενή σκοπό που υπηρετούμε, θα συμβάλλουμε στις προσπάθειές σας και θα υποστηρίζουμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την καθεμία και τον καθένα από εσάς που συμμετείχατε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χαρίσατε. Το ταξίδι στο όνειρο δεν σταματά ποτέ”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ