Γ.Οικονόμου για Κ.Μπογδάνο: Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται ανεκτά

Eurokinissi

«Ο κ. Μπογδάνος έκανε λάθος, το οποίο δε συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης, το αναγνώρισε και ο ίδιος απολογούμενος, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω πως ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται ανεκτά», διεμήνυσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχετικά με χθεσινή ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με λίστα ονομάτων μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ σημείωσε δε ότι «για την κυβέρνηση είναι αδιαπραγμάτευτη πολιτική η διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων, όσοι βρίσκονται εντός της επικράτειας, πολλώ μάλλον, εάν πρόκειται για παιδιά. Πρόκειται για μία αρχή αδιαπραγμάτευτη για μία φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για μία φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη. Όλα τα στελέχη της οφείλουν να ακολουθούν τη συγκεκριμένη αρχή λόγω και έργω».

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου τόνισε χαρακτηριστικά απαντώντας και σε άλλες ερωτήσεις για το ίδιο θέμα πως «ο ανθρωπισμός δεν μετριέται με νούμερα» καθώς και ότι «κάθε παιδί, που βρίσκεται στην χώρα οφείλει να έχει την μόρφωση, που πρέπει» υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει φροντίσει, προκειμένου κανένα παιδί να μη μείνει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού.

Επεσήμανε, δε, σε ερώτηση για το κατά πόσον πρόκειται να πειστούν οι κεντρώοι ψηφοφόροι να στηρίξουν την κυβέρνηση ύστερα από συμπεριφορές, όπως αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως οι ψηφοφόροι και η κοινωνία πείθονται όταν βλέπουν τη σύνθεση της κυβέρνησης, την πολιτική, που ακολουθεί και το μήνυμα, που εκπέμπει. «Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως η πολιτική μας είναι η ανάπτυξη, που δεν αφήνει κανέναν πίσω και κυρίως τους πλέον αδύναμους», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, εξάλλου, ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει μία συζήτηση με τους νέους όλης της χώρας για το πως μπορεί εμπράκτως να ενισχυθεί η νέα γενιά, ασφαλώς και με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.