today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Κ.Νοτοπούλου: Ο κ. Θεοχάρης άφησε μια κακή παρακαταθήκη για τη Ζάκυνθο

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση – κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο πλάτωμα του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο, με αφορμή το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τη σύσταση της εταιρείας ΝΑΥΑΓΙΟ Α.Ε.

Αυτό που τόνισαν οι εκπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βουλευτές Αικ. Νοτοπούλου και Αλ. Αυλωνίτης, είναι πως “στόχος της κυβέρνησης και του Υπουργείου Tουρισμού είναι η παραχώρηση της εμβληματικής αυτής περιοχής σε ιδιώτες με «όχημα» την υπό σύσταση εταιρεία Ναυάγιο Α.Ε.”.

«Αντί να μιλάμε για φορείς διαχείρισης με συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης, των πολιτών και των φορέων, ο κ. Θεοχάρης άφησε μια κακή παρακαταθήκη για τον τόπο μας. Επιστράτευσε ένα σωρό ψέματα όπως το ότι οι κάτοικοι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν την περιοχή. Ζητάμε μοντέλο με διαφάνεια και δημόσιο έλεγχο. Το Ναυάγιο μπορεί να γίνει πρότυπο ανάπτυξης για τον ελληνικό τουρισμό και είμαστε μαζί σας αυτονόητα» ανέφερε η τομεαρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ