today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Τζόκοβιτς: Στηρίζω τον Στέφανο – Άδικες οι επιθέσεις που δέχθηκε

Στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά στάθηκε γι΄ άλλη μια φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με αφορμή το «ντόρο» που προκλήθηκε πρόσφατα από τα διαλείμματα που παίρνει ο Έλληνας πρωταθλητής στη διάρκεια των αγώνων του, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου θεωρεί ότι οι «επιθέσεις» που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος ήταν άδικες.

Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και την πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό του US Open, ο «Νολε» στο περιθώριο των δηλώσεων που έκανε αναφέρθηκε και στον Τσιτσιπά, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε με αφορμή το ολιγόλεπτο διάλειμμα που ζήτησε ο Ζβέρεφ.

«Οφείλω να σταθώ στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά. Δεν νομίζω ότι κάνει κάτι λάθος. Τον στηρίζω. Ο κανονισμός δεν είναι ξεκάθαρος», τόνισε αρχικά ο Σέρβος μέσα σε αποθέωση και πρόσθεσε:

«Φυσικά κάποιος μπορεί να διαφωνήσει, ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά. Ξέρω ότι ξεφύγαμε από το θέμα μας, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσω και γι΄ αυτό, διότι συζητήθηκε πολύ την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι ο Τσιτσιπάς δεν άξιζε τόσες επιθέσεις που δέχθηκε από τα social media, από όλους, οπότε, ναι, στηρίζω τον Στέφανο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ