Ηράκλειο: Δράσεις για την οδική ασφάλεια ενόψει του Ράλι Ακρόπολις

Eurokinissi

Κομβικής σημασίας προσπάθεια χαρακτήρισε τη συνεργασία μεταξύ του υφυπουργείου Αθλητισμού και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με φόντο τα τροχαία δυστυχήματα και την οδική συμπεριφορά, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, που βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ενόψει του Ράλι Ακρόπολις.

Νωρίτερα, στις Αρχάνες όπου υλοποιήθηκε εκδήλωση από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, σε συνεργασία με το Σωματείο Φίλων Παλαιών Αυτοκινήτων, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι η συνεργασία αυτή, υλοποιεί τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για την οδική ασφάλεια, στην Κρήτη ειδικότερα, όπου κάθε χρόνο χάνονται δεκάδες άνθρωποι στην άσφαλτο.

«Πρόκειται για μια πρωτοβουλία και δράσεις που συγκινούν όλες τις ηλικίες. Υποστηρίζουμε όλες αυτές τις δράσεις που γίνονται ενόψει του Ράλι Ακρόπολις και θα συνεχιστούν» πρόσθεσε στο χαιρετισμό του ο κ. Οικονόμου.

Αργά το απόγευμα, σήμερα, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη δράση που θα περιλαμβάνει και προσομοίωση τροχαίου ατυχήματος στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου εκτός από τον κ. Οικονόμου, θα παρευρεθεί και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.