today-is-a-good-day
17 C
Athens

Όταν ο Έλβις και η Πρισίλα ήταν μαζί…

Στη Γερμανία έμενε μία 14χρονη Αμερικανίδα, κόρη αεροπόρου. Το όνομά της ήταν Πρισίλα Μπολιέ και είδε για πρώτη φορά τον Έλβις Πρίσλεϊ στο εξώφυλλο του δίσκου, που της πήρε δώρο ο πατέρας της.

Στο τελευταίο τεύχος του PEOPLE, η ηθοποιός μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως σύζυγος του αείμνηστου βασιλιά του ροκ εν ρολ.

«Θεέ μου, έπρεπε να μάθω τα πάντα», λέει χαρακτηριστικά η Πρισίλα για τη κοινή ζωή της με τον Έλβις και τις χιλιάδες θαυμάστριες. «Ήμουν πολύ νευρική όταν έπρεπε να πάει κάπου μόνος του. Θα πήγαινα μαζί του ακόμα και για να του πλύνω τα δόντια! Τα μάτια μου τα είχα πάντα πάνω του.»

Από την άλλη υπήρχε η περιβόητη νευρικότητά του. «Αν έβλεπε κάποιον που δεν του άρεσε στην τηλεόραση, έβγαζε το όπλο του και την ανατίναζε», αναφέρει η Πρισίλα. «Και μετά έλεγε στον μπαμπά του να του αγοράσει άλλη τηλεόραση».

Η Πρισίλα ήταν καλεσμένη σε ένα πάρτι στο σπίτι που ο Έλβις νοίκιασε στο Μπαντ Νάουχαϊμ κατά τη διάρκεια της θητείας του στον αμερικανικό στρατό. Ο Έλβις, ήταν στα 20 και ήδη σούπερ σταρ με επιτυχίες όπως «Hound Dog» και «Don’t Be Cruel». Η Πρισίλα ένιωσε αμέσως ότι «έπρεπε να τον κρατήσω», εξομολογείται. «Ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί του. Θα έκλαιγα αν δεν μπορούσα να είμαι κοντά του.»

Το 1963, τρία χρόνια μετά την επιστροφή του Έλβις στις ΗΠΑ, οι γονείς της Πρισίλα την άφησαν να μετακομίσει στο Μέμφις με την προϋπόθεση ότι θα έμενε με τον πατέρα του Πρίσλεϊ, χωριστά από τον τραγουδιστή. Όσο ο Πρίσλεϊ ταξίδευε, η Πρισίλα τον περίμενε στο σπίτι, απασχολημένη με το σχολείο της.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν εκείνος ήταν 32 και εκείνη 21, παντρεύτηκαν. Ως σύζυγός του, «ήμουν πάντα έτοιμη να τον χαιρετήσω στην πόρτα και να τον περιποιηθώ», λέει η Πρισίλα. «Μου άρεσε πολύ να τον φροντίζω». Εννιά μήνες μετά, την 1η Φεβρουαρίου του 1968, γεννήθηκε η κόρη τους, Λίσα Μαρί. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν όταν η καριέρα του Πρίσλεϊ αναθερμάνθηκε μετά από μια τηλεοπτική εμφάνιση και έλειπε συνέχεια σε περιοδείες. Μετά από έξι χρόνια γάμου, το 1973, χώρισαν.

Η Πρισίλα ξεκίνησε και είχε μια επιτυχημένη καριέρα ηθοποιού. Δεν μετανιώνει που ο γάμος της με τον Έλβις δεν κράτησε. «Λατρεύω πραγματικά όλες τις στιγμές που ζήσαμε».

Στις 4 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία μέσω του οίκου δημοπρασιών, «Kruse GWS Auctions», με αντικείμενα του τραγουδιστή συμπεριλαμβανομένης της ολόσωμης φόρμας που φορούσε κατά τη διάρκεια των παραστάσεων του Madison Square Garden το 1972 καθώς και ένα γεύμα με την Πρισίλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ