today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Μπ.Παπαδημητρίου: O κ. Τσίπρας βγήκε να υβρίσει έναν άνθρωπο που εκλήθη να βοηθήσει

Την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στον Ευάγγελο Αποστολάκη, σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, που ανέβηκε στο βήμα της ολομέλειας, την ώρα που δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ανατροπή στην υπουργοποίησή του.

«Θα περίμενα, σήμερα τουλάχιστον, στο θέμα των πυρκαγιών, να υπάρχει μια κάποια προσπάθεια να αντιληφθούμε ότι, έστω και με τον τρόπο που λειτουργεί η κοινοβουλευτική μας δημοκρατία, ότι αυτό που ζήτησε πριν από λίγες ημέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι δηλαδή πρέπει να βρούμε πρόσωπα τα οποία να έχουν κάτι κοινό, ότι τουλάχιστον αυτό θα το υποστήριζε», είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας βρήκε την ευκαιρία, μέσα σε, ούτε ένα τέταρτο δεν του πήρε, ίσως να του πήρε και κάτι παραπάνω, για να κάνει και κάποιες συνεννοήσεις τηλεφωνικές, με ανθρώπους των οποίων τη γνώμη λαμβάνει σοβαρά υπόψη, ή τουλάχιστον την είχε λάβει σοβαρά υπόψη τον Ιανουάριο του 2019, για να υβρίσει έναν από τους ανθρώπους που εκλήθη να βοηθήσει. Αν αντιλαμβάνεστε τη συμμετοχή σας στην πολιτική και στην σύγκρουση την κοινοβουλευτική κατά τον τρόπο αυτόν, τότε να το ξέρουμε από πριν για να δούμε και πως θα μιλάμε εδώ μέσα. Αν την αντιλαμβάνεστε διαφορετικά και όταν αφορά όλους και όλες μας, θέλετε πραγματικά να συνεισφέρετε, τότε να το λέτε και να μην βρίζετε γιατί η βρισιά έχει αντικαταστήσει και τα επιχειρήματα».

Ο κ. Παπαδημητρίου σχολίασε και την κριτική που συγκεντρώνει η υπουργοποίηση του Θάνου Πλεύρη. Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι ο Θάνος Πλεύρης έχει υποστηρίξει συστηματικά όλον αυτόν τον καιρό θέσεις προωθημένες στον τομέα της υγείας και αυτό είναι που ενοχλεί την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά την υπουργοποίηση του κ. Πλεύρη τη στηρίζει η ΚΟ της ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ