today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Α.Σκέρτσος: θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι παρά τον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού της εξαπολύει, με ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

«Έτσι εννοεί τη συναίνεση στα λόγια και στην πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή με ανέξοδα ευχολόγια μόλις πριν έξι μέρες και σκληρή δολοφονία χαρακτήρος σήμερα (“αποστάτης” και “εξωνημένος”) του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ», επισημαίνει ο κ. Σκέρτσος που διαμηνύει πάντως, «θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι παρά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια δε, ο υπουργός Επικρατείας υπενθυμίζει αφενός απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις 25 Αυγούστου, στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή για τις πυρκαγιές, αφετέρου μέρος της σημερινής ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Και πρώτα, από τη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ελάτε να ξεκινήσετε εσείς με ευθύνη ως κυβέρνηση το διάλογο για να οχυρώσουμε τη χώρα και τους πολίτες για να έχουμε μια πολιτική προστασία αντάξια και εφάμιλλη άλλων υπηρεσιών σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και μη… Όχι η κάθε κυβέρνηση που ανεβαίνει να βάζει το δικό της στέλεχος όπως κάνατε εσείς».

Και από τη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με την πρόφαση της δήθεν συναίνεσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ