today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Η Volkswagen θα παρουσιάσει καμουφλαρισμένο το ID.5 GTX στο Μόναχο

Το ID.5 GTX της Volkswagen πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του ως καμουφλαρισμένο concept, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου, που διοργανώνεται για πρώτη φορά και ανοίγει τις πύλες της στις 7 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο κουπέ SUV της μάρκας, βασισμένο στην αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση, εντυπωσιάζει με την κομψότητά του, την σπορ παρουσία και την ισχυρή ηλεκτρική του τετρακίνηση. Παράλληλα, είναι πλήρως συνδεδεμένο, μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις του λογισμικού του «over-the-air» και είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Car2X.

Αν και καμουφλαρισμένο, διακρίνονται οι κοντοί πρόβολοι και οι μεγάλοι τροχοί που αναδεικνύουν τον ισχυρό χαρακτήρα του ID.5 GTX. Στο ψηλό μπροστινό μέρος, κυριαρχούν οι προβολείς IQ.Light LED matrix, οι οποίοι παρέχουν μια έξυπνα ελεγχόμενη μεγάλη σκάλα. Οι επίπεδες κεκλιμένες κολώνες Α, προσδίδουν στη γραμμή της οροφής μια κομψή ροή και εκτείνεται χαμηλά πάνω από το αμάξωμα και καταλήγει σε μια ενσωματωμένη πίσω αεροτομή. Στο πίσω μέρος, οι οριζόντιες γραμμές τονίζουν το πλάτος, ενώ μία ακόμη λωρίδα φωτός, σε συνδυασμό με φώτα LED με τρισδιάστατο σχεδιασμό, ολοκληρώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα.

Τέλος, διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω άξονα. Η μεγάλη μπαταρία ιόντων λιθίου που είναι τοποθετημένη μεταξύ των αξόνων, επιτρέπει μια προβλεπόμενη αυτονομία έως 497 χιλιομέτρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ