today-is-a-good-day
14.8 C
Athens

ΓΣΕΒΕΕ: Χαιρετίζει την εκλογή του Γ.Χατζηθεοδοσίου στην θέση του προέδρου της ΚΕΕΕ

Η ΓΣΕΒΕΕ χαιρετίζει την εκλογή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου στην θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος(ΚΕΕΕ)και δηλώνει ότι «προσβλέπει σε μια αγαστή συνεργασία πάνω στα θέματα που αφορούν τις ΜμΕ, σε μια ιδιαίτερη και απαιτητική περίοδο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα».

Όπως υπενθυμίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΒΕΕ, στην πρώτη του δήλωση ο κ. Χατζηθεοδοσίου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «στην πιο κρίσιμη ίσως εποχή για το επιχειρείν, εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας, αλλά και των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, αναλαμβάνω τη βαρύτατη ευθύνη της προεδρίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Η ευθύνη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς διαδέχομαι τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον επιχειρηματικό στίβο και στον επιμελητηριακό θεσμό. Πιστός στο θεσμικό ρόλο της ΚΕΕΕ, θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της χώρας και την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας. Καμία επιχείρηση δεν πρέπει να μείνει χωρίς έμπρακτη στήριξη αυτή τη δύσκολη ώρα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι τα προβλήματα των επιχειρήσεων δεν μπορούν να περιμένουν και πως απαιτείται να επιλυθούν εδώ και τώρα. «Ξεκινάμε όλοι μαζί την προσπάθεια για μία νέα πορεία».

Η ΓΣΕΒΕΕ υπογραμμίζει ότι με όλες τις δυνάμεις της θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ