Πληρωμένη απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στον ΣΥΡΙΖΑ: “Και πυροσβέστης και επιτελικός”

ΑΠΕ

Πληρωμένη απάντηση δίνει με δήλωσή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενημερώνοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι όχι μόνον δεν ήταν “εξαφανισμένος” όπως ισχυρίζεται η Κουμουνδούρου, αλλά την ώρα της μεγάλης μάχης ήταν παρών και μάλιστα στα μέτωπα της φωτιάς.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να κάνει φτηνή αντιπολίτευση, στοχοποιώντας μάλιστα, σε λάθος στιγμή, για λάθος λόγο, τον λάθος άνθρωπο.  Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ γνώριζε (και μάλιστα από επίσημες πηγές) την παρουσία του υπουργού στα μέτωπα της φωτιάς κατά τις κρίσιμες ώρες της μάχης, επέλεξε να θυσιάσει την όποια αξιοπιστία του στον βωμό της κριτικής.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, στην “πληρωμένη” απάντησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει “Και πυροσβέστης και επιτελικός” συνεχίζοντας:

“Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι.

Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών”.

 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια φλύαρη ανακοίνωσή του νωρίτερα ο  ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως “όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος” ρωτώντας “αν συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντα του” και “αν συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού”. Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι “τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά”. “Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο”, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι “όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος”.

“Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού;”, σημειώνει, για να τονίσει πως “το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο…”.

Να σημειωθεί πάντως ότι σήμερα την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κάλυψε πλήρως η κυβερνητική εκπρόσωπος.