today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Creta Farms: Διαθέτει 50.000 ευρώ στην πρωτοβουλία Varibopi-reset

Μετά την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε στις 3 Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης, καθώς και των πύρινων μετώπων σε Αφίδνες, Κρυονέρι και Άγιο Στέφανο, η Creta Farms έχει δηλώσει ήδη την πρόθεσή της να συμβάλει ουσιαστικά στις δράσεις της πρωτοβουλίας Varibopi-reset.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται και ως ενεργός και ευσυνείδητος πολίτης, επιθυμεί να διαθέσει το ποσό των 50.000 ευρώ στην πρωτοβουλία Varibopi-reset, την οποία ξεκίνησε ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ και ο πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος.

Στόχος είναι μέσα από μία συντονισμένη και συλλογική δράση, με εταιρείες, επίσημους φορείς, αλλά και τον κρατικό μηχανισμό, να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς η περιβαλλοντική αποκατάσταση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Παράλληλα, η διοίκηση της Creta Farms βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με αρμόδιους φορείς και οργανώσεις, διερευνώντας τρόπους συνεργασίας και αναζητώντας δράσεις μέσα από τις οποίες θα μπορούσε να συμβάλει στην αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δημήτρης Βιντζηλαίος, που εκπροσωπεί τους μετόχους της επιχείρησης, δήλωσε: «Η έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή μας στην περιβαλλοντική αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά, αποτελεί για εμάς άμεση προτεραιότητα. Θέλουμε μέσα από οργανωμένες δράσεις και πρωτοβουλίες να αναδείξουμε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, συμβάλλοντας παράλληλα στην προσπάθεια του κρατικού μηχανισμού για την ανάπλαση των συγκεκριμένων περιοχών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ