today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Μαρτίνς: Δεν ανταποκρίθηκε σε ένα παιχνίδι επιπέδου Champions League ο διαιτητής

Παράπονα από τη διαιτησία του Μπόμπι Μάντεν, είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, υπογραμμίζοντας ότι ο Σκωτσέζος δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός αγώνα επιπέδου Champions League.

«Αυτός που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα παιχνίδι επιπέδου Champions League ήταν ο διαιτητής. Κάποιες αποφάσεις του επηρέασαν το παιχνίδι, ιδιαίτερα κατά του Ολυμπιακού. Μιλάμε για πολλές αποφάσεις μέσα στον αγώνα που ήταν εναντίον του Ολυμπιακού που δεν ήταν δίκαιες όπως έπρεπε να είναι. Μιλάμε για τη φάση του Ελ Αραμπί. Ο διαιτητής δεν ήταν τόσο καλός όσο αρμόζει σε αυτή τη διοργάνωση» είπε ο τεχνικός των Πειραιωτών, μετά το τέλος του αγώνα με τη Λουντογκόρετς, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Αναφερόμενος στην απόδοση του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν προετοιμασμένος. Μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα όπως ακριβώς το περιμέναμε. Στο α’ ημίχρονο αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, στο β’ ημίχρονο με τις αλλαγές γίναμε περισσότερο ομάδα, γίναμε περισσότερο Ολυμπιακός. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ωραίο για να το δει κάποιος. Και οι δύο κυνήγησαν το γκολ, ένα παιχνίδι μοιρασμένο, όπως το περιμέναμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ