today-is-a-good-day
19 C
Athens

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Δουβαλίδης έχασε για μία θέση την πρόκριση

Ο Κώστας Δουβαλίδης κατετάγη στην 7η θέση στην 5η προκριματική σειρά των 110μ εμπόδια, κατά την 5η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα, στην 4η συμμετοχή του στη διοργάνωση έμεινε εκτός ημιτελικών, αφού τερμάτισε σε 13.63 που είναι και η καλύτερη εφετινή του επίδοση.

Κορυφαίος στη σειρά του ήταν ο Αμερικανός Ντέβον Άλέν με 13.21, ενώ την κορυφαία επίδοση και στις 5 προιμκριματικές σειρές έκανε ο συμπατριώτης του Γκραντ Χόλογουεϊ με 13.02.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Δουβαλίδης κατετάγη 27ος στο σύνολο κι έχασε την πρόκριση για μία θέση, αφού πέρασαν στα ημιτελικά 26 αθλητές, με τον τελευταίο εξ αυτόν να σημειώνει επιδοση 13.61 (ο Πολωνός Ντάμιαν Ζίκιερ) και ο Έλληνας αθλητής να χάνει την πρόκριση για 2 εκατοστά του δευτερολέπτου.

Αντίθετα με τον Δουβαλίδη, ο Κύπριος Μίλαν Τραϊκοβιτς μετείχε στη 2η προκριματική σειρά και με 13.59 τερμάτισε τέταρτος για να πάρει την απευθείας πρόκριση για τα αυριανά ημιτελικά, σημειώνοντας την κορυφαία εφετινή του επίδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ