today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Στη Χερσόνησο ο υπ. Τουρισμού Χ.Θεοχάρης

Με συνάντηση που είχε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Χερσονήσου στις Γούρνες, ολοκλήρωσε τις επαφές που είχε από το πρωί στο Ηράκλειο ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. Ο κ. Θεοχάρης στη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Γιάννη Σέγκο και στελέχη της δημοτικής αρχής, επανέλαβε την ανάγκη να αυξηθούν οι εμβολιασμοί, αλλά και την ανάγκη όλοι οι φορείς από κοινού να επιχειρήσουν να διασφαλίσουν το τουριστικό προϊόν.

 

«Υπάρχει μια θέληση να συζητηθούν όλα τα ζητήματα και να βελτιώσουμε λίγο τις διαδικασίες, ώστε ο αριθμός των κρουσμάτων να μη δημιουργήσει προβλήματα» είπε ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος σε δηλώσεις του συμπλήρωσε ότι η κατάσταση αξιολογείται κάθε εβδομάδα, οπότε χρειάζεται εγρήγορση και συνεχή προσπάθεια.

 

Ο υπουργός Τουρισμού αναφερόμενος στην προσπάθεια της χώρας, εξήγησε ότι δεν είναι τυχαίο που οι επισκέπτες συνεχίζουν να επισκέπτονται την Ελλάδα, τα τελευταία δύο χρόνια. «Η Ελλάδα έχει χτίσει στο brand τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πόσοι επισκέπτες εξακολουθούν να επισκέπτονται τη χώρα. Αυτό το πετύχαμε με σκληρή δουλειά, του λαού, των τουριστικών φορέων και της κυβέρνησης» είπε ο υπουργός Τουρισμού που πρόσθεσε ότι «η μάχη είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ και θα συνεχιστεί για υπάρξει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα».

 

Πρόθυμος να βοηθήσει τόσο στην εκστρατεία εμβολιασμού όσο και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, δήλωσε ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος που χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας ζήτημα, να πάει καλά ο τουρισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ