today-is-a-good-day
20.8 C
Athens

Εγκαινιάστηκε η νέα πεζογέφυρα στο Νοσοκομείο Σωτηρία – Εντυπωσιακή ταχύτητα στην παράδοση του έργου

Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί η νέα πεζογέφυρα στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» από τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. Θανάση Γιάνναρη.

Η πεζογέφυρα είναι δωρεά της Βουλής των Ελλήνων και συνδέει τον Χειρουργικό Τομέα με τη νέα Πολυδύναμη ΜΕΘ και το Ακτινολογικό Τμήμα.

Το έργο ανατέθηκε και εκτελέστηκε με ταχύτητα από την εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.».  Η χρηματοδότηση του έργου εξασφαλίσθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων.

Το έργο αυτό είναι το το δεύτερο μέσα σε ένα χρόνο που παραδίδει η εταιρία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» μετά τη δημιουργία της Πολυδύναμης ΜΕΘ 50 κλινών, με όλους τους πολιτικούς παρατηρητές να διαπιστώνουν ότι  εν μέσω πανδημίας η διοίκηση της εταιρίας κατάφερε το ακατόρθωτο, δηλαδή να δημιουργήσει εντός 60 ημερών μια πρόσθετη ΜΕΘ στο ΣΩΤΗΡΙΑ και να συνδέσει με ασφάλεια τις πτέρυγες του νοσοκομείου.


Στη σημερινή παρουσίαση τα εύσημα της πολιτικής ηγεσίας πήραν τόσο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. Θανάσης Γιάνναρης όσο και ο πρόεδρος Τίμος Κατσίπος, δύο τεχνοκράτες που θεωρούνται από τα αποτελεσματικότερα πολιτικά στελέχη της δημόσιας διοίκησης, τα οποία έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν τη γραφειοκρατία, να μειώσουν κόστος για το δημόσιο, και να επιταχύνουν την παράδοση σημαντικών έργων για την Ελληνική κοινωνία!

Μετά τα εγκαίνια της πεζογέφυρας ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” Θανάσης Γιάνναρης δήλωσε:

“Η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. με τη δημιουργική καθοδήγηση του κ. Καραμανλή, συνεχίζει ευσυνείδητα να επιτελεί το χρέος της στον πολίτη.

Η γρήγορη ολοκλήρωση της κατασκευής της σύγχρονης πεζογέφυρας του νοσοκομείου «Η Σωτηρία», με χορηγία της Βουλής των Ελλήνων, που συνδέει τα χειρουργεία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) πενήντα (50) κλινών που κατασκευάσαμε, είναι μία ακόμη σημαντική ανάσα βοήθειας, στις δύσκολες ώρες που περνά η κοινωνία μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ