Κ.Σκανδαλίδης: Υπέρ της διερεύνησης από τη Δικαιοσύνη για τυχόν αξιόποινες πράξεις του Ν.Παππά

ΑΠΕ

Υπέρ της περαιτέρω διερεύνησης από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές τυχόν αξιόποινων πράξεων, του πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016, αλλά και για τη διερεύνηση τυχόν άλλων αξιόποινων πράξεων από πολιτικά ή μη πρόσωπα, τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Σκανδαλίδης.

«Θα έπρεπε η δικαιοσύνη να διερευνήσει όχι μόνο τις κατηγορίες του πορίσματος, αλλά και τα συμπαρομαρτούντα στη λειτουργία της Επιτροπής της Βουλής», τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης κάνοντας λόγο για αιφνιδιαστική διακοπή των εργασιών της και έκδοση πορίσματος άρον – άρον χωρίς επαρκή αιτιολόγηση.

«Μετά την έκδοση του πορίσματος, και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται δικαιωμένοι και πανηγυρίζοντες, η μία για την παραπομπή, ο άλλος για την αθώωση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης.

Παράλληλα επεσήμανε ότι, «είναι αναφαίρετο και ιερό το δικαίωμα κάθε πολίτη ή πολιτικού να υπερασπιστεί την αθωότητά του και καμία εκ των προτέρων καταδίκη δεν είναι επιτρεπτή», ιδιαίτερα, όπως είπε, «όταν έχουμε γίνει μάρτυρες διασυρμού προσώπων που οι πηχυαίοι τίτλοι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έριξαν στον Καιάδα και όταν η δικαιοσύνη τους αθώωνε, κανείς δεν πληροφορήθηκε την αποκατάστασή τους».