today-is-a-good-day
18.5 C
Athens

Εργασίες οδοστρώματος από τις 22:00 στη Λ.Κηφισίας

Ξεκινάει απόψε στις 10 το βράδυ το έργο συντήρησης οδοστρώματος της Λ. Κηφισίας – Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου της Περιφέρειας Αττικής για τη βελτίωση και περιοδική συντήρηση υποδομών και είναι προϋπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ από τον ανισόπεδο κόμβο Κηφισίας – Κατεχάκη, ρεύμα προς Κηφισιά και θα υλοποιούνται βραδινές ώρες για την αποφυγή όχλησης. Τα έργα συντήρησης στην Λ. Κηφισίας θα υλοποιηθούν και στα δυο ρεύματα, μέχρι την Πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά.

Με αφορμή την έναρξη των σχετικών εργασιών αλλά και την εξέλιξη των εργασιών συντήρησης κεντρικών οδών, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ανέφερε: «Η ασφάλεια των πολιτών και η βελτίωση του οδικού δικτύου της Αττικής βρίσκεται στη βάση του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Με συγκεκριμένα έργα έχουμε συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση του οδικού δικτύου. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλει και στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ