Φ.Γεννηματά: Διπλασιάσαμε τα ποσοστά μας και μπορούμε να το πετύχουμε ξανά

ΑΠΕ

«Διπλασιάσαμε τα ποσοστά μας και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να το πετύχουμε ξανά», ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, επισκεπτόμενη τα νέα γραφεία του κόμματος, στην οδό Ολυμπίου Διαμαντή 19, στη Θεσσαλονίκη.

«Καλορίζικα τα γραφεία μας. Είμαι σίγουρη ότι μεταφέρουμε όλη τη θετική ενέργεια από τα παλιά μας γραφεία, την αισιοδοξία, το στίγμα που αφήσαμε σε αυτή τη χώρα, ως ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Παράταξη και πιάνουμε τη σκυτάλη, ως Κίνημα Αλλαγής», είπε η κ. Γεννηματά και συνέχισε: «Εύχομαι, λοιπόν, σε αυτά τα γραφεία να γνωρίσουμε καλύτερες μέρες. Καλύτερες μέρες, που μπορούμε να προσφέρουμε στη χώρα, γιατί χρειάζεται η νέα αλλαγή. Και η προοδευτική, δημοκρατική παράταξη, η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ ,είναι το μοναδικό ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές του κ. Μητσοτάκη».

«Είμαστε οι μόνοι που έχουμε ένα διαφορετικό αφήγημα, το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο και με αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο και για ευημερία», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι πρώτο το ΚΙΝΑΛ τοποθετήθηκε «τόσο ανοιχτά, υπέρ του εμβολιασμού» κατά του κορωνοϊού και ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης, ενώ ζήτησε από τα στελέχη του να βρίσκονται «σε ετοιμότητα» και να πρωτοστατήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

«Το θέμα είναι να χτίσεις σχέσεις εμπιστοσύνης και να πείσεις τους πολίτες, όχι να τους εξαναγκάσεις. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα. Εδώ έχει αποτύχει η κυβέρνηση», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η πανδημία είναι εδώ, εξαιρετικά απειλητική. Τον Σεπτέμβριο θα είναι αργά, τώρα πρέπει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί».

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι χρειάζεται «συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων» για να ξανακερδηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών, ώστε «επειγόντως να αυξηθεί ο ρυθμός των εμβολιασμών, ο οποίος έχει καθίσει» και να πειστούν οι πολίτες για τα οφέλη. «Και γι’ αυτό το ΚΙΝΑΛ μπαίνει μπροστά», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Στα νέα γραφεία του κόμματος υποδέχτηκαν την κ. Γεννηματά ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Αρβανιτίδης, ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και τοπικά στελέχη και μέλη του κόμματος.

Η κ. Γεννηματά θα μιλήσει το βράδυ σε ανοιχτή εκδήλωση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.