today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Αποχωρεί ο Β. Χήτος από τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – ΖΑΓΟΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ

Όλες οι αλλαγές στο Δ.Σ.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – ΖΑΓΟΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ανακοινώνει ότι στις 2 Ιουλίου 2021, η τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, επανεξέλεξε ομόφωνα τον κ. Νίκο Χήτο Πρόεδρο Δ.Σ., για 6η συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας έτσι την καθοριστική  συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Παράλληλα, έγινε δεκτή η παραίτηση του κ. Βασίλη Χήτου από τη θέση του Αντιπροέδρου και Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το εταιρικό καταστατικό, προκειμένου να δώσει έμφαση στην ανάπτυξη των νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο για πρώτη φορά διευρύνεται με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας και συγκεκριμένα, του Γενικού Διευθυντή κ. Γιάννη Σώτου, του Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας κ. Δημήτρη Κασκάνη και του Εμπορικού Διευθυντή κ. Περικλή Κατριβάνου, στελεχών με μεγάλη και πολυδιάστατη εμπειρία στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νίκος Χήτος δήλωσε: «Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον κλάδο της υλοποιώντας επενδυτικό πλάνο ύψους 25 εκ., με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, την περιβαλλοντική υπευθυνότητα, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, με βασικό άξονα τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές μας για περισσότερο από 60 χρόνια. Και είμαστε εδώ για να τις διασφαλίσουμε, να τις κάνουμε πιο ισχυρές, βασιζόμενοι πάντα στις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, στο σεβασμό και στη διαφάνεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ