today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ζητάει και τα ρέστα για την ανεπάρκειά της

Δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαραβέγια, που αναφέρονταν στο νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανακοίνωσή του.

«Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ κ. Μαραβέγια, ο οποίος τυγχάνει και γιατρός στο επάγγελμα, αποτελεί την επιτομή της αντίληψης των κυβερνητικών στελεχών για το σύστημα υγείας και τις συνέπειες της πανδημίας», σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι «ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι δεν αποτελεί πηγή του κακού για την κατάσταση στα νοσοκομεία η υποστελέχωση του ΕΣΥ, η υποχρηματοδότηση του και ευρύτερα οι ακάλυπτες ανάγκες υγείας των πολιτών, αλλά οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες».

«Στην αρχή η κυβέρνηση τους χειροκροτούσε, μετά τους άφησε αβοήθητους και τώρα τους ζητάει και τα ρέστα για την ανεπάρκειά της», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση και τονίζει ότι «στην πραγματικότητα δεν κάνει κάτι άλλο από το να χρησιμοποιεί την ίδια χυδαία συνταγή του κ. Μητσοτάκη: για όλα του φταίνε οι άλλοι».

«Του φταίνε οι πολίτες, η νεολαία, οι εργαζόμενοι, όσοι θέλουν, αλλά δεν έχουν προλάβει να εμβολιαστούν. Και τώρα οι νοσηλευτές. Ο μόνος που δεν φταίει για τίποτα είναι ο κ. Μητσοτάκης και οι βουλευτές του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ