today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

WATT+VOLT: Ενισχύει το δίκτυο φορτιστών Chargespot

Η WATT+VOLT πιστεύει στη δύναμη της ηλεκτροκίνησης κι έτσι διευρύνει συνεχώς το δίκτυο Chargespot. Το Chargespot, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής μπορούν να εντοπίζουν τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Μέσα από το δίκτυο Chargespot επωφελούνται με μοναδικά προνόμια και οι επιχειρήσεις που γίνονται μέλη του δικτύου Chargespot Business. Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις αποκτούν έσοδα από τις φορτίσεις, οφέλη στο λογαριασμό ρεύματος, δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες τους και αποδεικνύουν έμπρακτα την πράσινη στάση τους απέναντι στο περιβάλλον.

Οι πρόσφατες προσθήκες επιχειρήσεων στο δίκτυο Chargespot είναι:  Τα καταστήματα εστίασης Emily’s και Cafeine Roastery στην Αθήνα. Τα ξενοδοχεία Lymperia Hotel στη Ρόδο και το The Lake Hotel στα Ιωάννινα. Η  αλυσίδα συνεργείων Mr France με καταστήματα στο Ελληνικό και στη Ν. Σμύρνη καθώς και το ΚΤΕΟ της Λ. Βουλιαγμένης Αθηνών.

Στο https://chargespot.gr/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα για το Chargespot και να γίνουν μέλη του δικτύου Chargespot Business.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ