Ν.Ηλιόπουλος: Κυβερνητική ευθύνη το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Για την έκρηξη της ανασφάλειας στην ελληνική κοινωνία ευθύνεται η κυβέρνηση της ΝΔ», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο TRT TV, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη μέτρηση που ανέδειξε ότι «πριν τρία χρόνια η πλειοψηφία των συμπολιτών μας ένιωθε μεγαλύτερη ασφάλεια».

Συνεχίζοντας υποστήριξε: «Οι αποτυχίες του κ. Χρυσοχοΐδη στα θέματα της ασφάλειας είναι αποτυχίες του ίδιου του κ. Μητσοτάκη που εργαλειοποίησε τα ζητήματα αυτά με χυδαίο τρόπο από την πρώτη στιγμή…». Σημείωσε ότι «μέσα σε 50 ημέρες είχαμε 5 μαφιόζικες δολοφονίες στην Αττική, ενώ ο Χρ. Παππάς της Χρυσής Αυγής παραμένει ελεύθερος». Γενικεύοντας ανέφερε: «Η κυβέρνηση της ΝΔ στηρίζεται στα ψέματα και τη λάσπη για να καλύψει τις αποτυχίες της, αφού προσπαθεί να «περάσει» το κοινωνικό και οικονομικό της πρόγραμμα-από το νέο εργασιακό με τα απλήρωτα 10ωρα και τον πτωχευτικό κώδικα, μέχρι το τζογάρισμα στην κοινωνική ασφάλιση».

Κλείνοντας έκανε λόγο για «αμηχανία στην κυβέρνηση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής λόγω των εσωκομματικών της ΝΔ, αμηχανία που πληρώνει η χώρα».