today-is-a-good-day
19.2 C
Athens

Μυθικός Αντετοκούνμπο, οδήγησε τους Μπακς στους τελικούς της Ανατολής!

Στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ για δέκατη φορά στην ιστορία τους και για δεύτερη φορά τις τελευταίες τρεις σεζόν θα βρεθούν οι Μιλγουόκι Μπακς μετά από μία μακρά σειρά επτά αναμετρήσεων κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς και επιστρέφοντας από 0-2 ήττες!

Οι Μπακς επικράτησαν με 115-111 στο Game 7 μέσα στο Μπρούκλιν, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στην παράταση. Οδηγός των «ελαφιών» ποιος ο άλλος; Φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο «Greek Freak» έκανε μια μυθική εμφάνιση και σημείωσε double-double με 40 πόντους, 13 ριμπάουντ, ενώ ακόμα είχε 5 ασίστ, 1 τάπα και 3 λάθη, αγωνιζόμενος για 50’08” λεπτά!

Επίσης τρομερή εμφάνιση, αλλά από την άλλη πλευρά, έκανε ο Κέβιν Ντουράντ, μετρώντας 48 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο KD ήταν αυτός που έστειλε το ματς και στο έξτρα πεντάλεπτο, με εύστοχο μακρινό σουτ (109-109), αλλά ευτυχώς για τον Γιάννη και τους Μπακς, πατούσε γραμμή και μέτρησε για δύο αντί για τρεις πόντους. Οι Νετς δεν είχαν στη διάθεσή τους ξανά τον Κάιρι Ίρβινγκ, ενώ και ο Τζέιμς Χάρντεν παρόλο που προερχόταν από τραυματισμό, βοήθησε αρκετά (22 πόντοι, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ).

Οι Μπακς περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους στους τελικούς, αφού η σειρά ανάμεσα Φιλαδέλφεια Σίξερς και τους Ατλάντα Χοκς είναι ισόπαλη στο 3-3.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ