today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Δείτε δωρεάν σε livestream το 3ο IMC flash-event

Το Interactive Marketing Conference (IMC) είναι το ετήσιο συνέδριο-θεσμός που διοργανώνει ο IAB Hellas. Συγκεντρώνει τους πιο σημαντικούς ηγέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να παρουσιάσει, να συζητήσει και να εκπαιδεύσει την αγορά στις νέες τάσεις. Με την πανδημία να φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη για συνεργασία, για ανθεκτικότητα και για πρόσβαση σε μεγαλύτερο εύρος ιδεών, η ποικιλομορφία στη σκέψη εξελίσσεται στο απαραίτητο χαρακτηριστικό για τις εταιρείες και τους ανθρώπους τους. Με τίτλο “The Power of Diverse Thinking” το IMC 2021 επιδιώκει να πετύχει ακριβώς αυτό.

Συνεχίζοντας την επιτυχία των δύο πρώτων event, το 3o IMC flash event έχει εξαιρετικούς ομιλητές και αναφέρεται στο Society and Sustainability με θεματολογία Diverse Teams are Smarter.

Η διαφορετικότητα στη γνώση (cognitive diversity) αφορά στον ξεχωριστό τρόπο σκέψης. Οι ομάδες που χαρακτηρίζονται από γνωστική διαφορετικότητα στηρίζονται στη συνεργασία μεταξύ ανθρώπων με διαφορετικές προσωπικότητες & αντιλήψεις και αποδίδουν καλύτερα σε σύγκριση με τις ομάδες που απαρτίζονται από απόλυτη ομοιομορφία. Ένα ποικιλόμορφο σύνολο εμπειριών, προοπτικών και υποβάθρων δεν είναι μόνο επιθυμητό, αλλά κρίσιμο για την ανάπτυξη και την επιτυχία, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μηχανισμός για την επίτευξη ευρύτερων κοινωνικών και οικονομικών στόχων.

Παρακολουθήστε live το event εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ