today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Στα 50 της χρόνια, η Ναόμι Κάμπελ, το διάσημο τοπ-μόντελ από τη Βρετανία, αιφνιδίασε τους πάντες ανακοίνωνοντας σήμερα ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αποκτώντας ένα κοριτσάκι.

«Ένα υπέροχο μικρό θαύμα με επέλεξε για μητέρα του. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να έχω αυτήν την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου», έγραψε η Κάμπελ σε ανάρτησή της στο Instagram, συνοδεύοντάς της με μια φωτογραφία όπου εικονίζονται τα ποδαράκια του μωρού.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτόν τον ακατάλυτο δεσμό που μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου», συνέχισε η Ναόμι Κάμπελ, που σε μερικές ημέρες θα κλείσει τα 51 της.
Το μανεκέν, που ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, δεν έδωσε καμία άλλη λεπτομέρεια: ούτε το όνομα του μωρού, ούτε πότε γεννήθηκε και υπό ποιες συνθήκες.

Πολλές διασημότητες του χώρου της μόδας και του κινηματογράφου συνεχάρησαν την Κάμπελ, όπως ο Αμερικανός σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς και οι ηθοποιοί Ζόι Ζαλντάνα και Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ.

Τα τελευταία χρόνια η Ναόμι Κάμπελ είχε μιλήσει πολλές φορές στον Τύπο για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί. «Σκέφτομαι συνεχώς να αποκτήσω παιδιά», είπε το 2017 στη βρετανική εφημερίδα Evening Standard. «Όμως τώρα με την πρόοδο της επιστήμης νομίζω ότι μπορώ να το κάνω όταν το θελήσω», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Κάμπελ συγκέντρωσε 417.000 “ likes” μέσα σε μία ώρα.

Η μητέρα της, Βάλερι Μόρις Κάμπελ, ανάρτησε την ίδια φωτογραφία, με το μήνυμα: «Είμαι κατενθουσιασμένη γιατί περίμενα πολύ καιρό για να γίνω γιαγιά».

Η Ναόμι Κάμπελ ξεκίνησε την καριέρα της όταν ακόμη ήταν έφηβη και συνεργάστηκε με κολοσσούς του τομέα, όπως οι Βερσάτσε, Σανέλ, Πράντα και άλλοι. Ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και του περιοδικού Time.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ