Παρακολουθήστε live το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Eurokinissi

Παρακολουθήστε ζωντανά το 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου έως και το Σάββατο 15 Μαΐου.

Στους 10 θεματικούς πυλώνες του Φόρουμ θα συμμετάσχουν στις συζητήσεις, είτε με φυσική παρουσία στα ειδικά διαμορφωμένα στούντιο στο Ζάππειο είτε διαδικτυακά, περισσότεροι από 1.000 προσκεκλημένοι ομιλητές από 42 χώρες.

Οι θεματικοί πυλώνες είναι οι εξής:

– 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: 1821-2021

– Γεωπολιτική και Διεθνής Ασφάλεια

– Παγκόσμια Οικονομία

– Το Μέλλον της Ευρώπης

– Βιωσιμότητα και Κλιματική Αλλαγή

– Άνθρωποι, Οργανώσεις και Κοινωνία

– Τεχνολογία και το Μέλλον της Ανάπτυξης

– Ελλάδα: Διαρθρωτικές Μεταρρυθμίσεις και Βιώσιμη Ανάπτυξη

– Υγεία

– Παιδεία και Εκπαίδευση

Το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών φιλοξενεί υψηλούς προσκεκλημένους που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθούν και να συζητήσουν ζωντανά στα ειδικά διαμορφωμένα στούντιο του Ζαππείου.

Μεταξύ τους υψηλούς προσκεκλημένους στο Φόρουμ είναι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, της Σλοβενίας Γιάνεζ Γιάνσα, του Μαυροβουνίου Ζντράβκο Κριβοκάπιτς, της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, ο Πρόεδρος της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Μίλοραντ Ντόντικ, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ.