today-is-a-good-day
24.2 C
Athens

Π.Σταμπουλίδης: Στις 14 Μαΐου τελειώνουν click away και click inside

Μιλώντας για τα μέτρα του lockdown, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης σημείωσε πως στις 14 Μαΐου τελειώνουν τα click away και click inside. «Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15» ανέφερε προσθέτοντας, ωστόσο, ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Συνολικά θα επανεξαταστούν τα SMS, εξήγησε, ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Σταμπουλίδης έκανε,, επίσης, λόγο για «καλή γενική εικόνα στην εστίαση» αναφέροντας πως το πρωί της Παρασκευής, σε σύνολο 7.000 ελέγχων διαπιστώθηκαν 205 παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν τη χρήση μάσκας κυρίως από πελάτες κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων με τη συμμετοχή της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη και θα αποφασίσει για το άνοιγμα ή μη δραστηριοτήτων αθλητισμού και πολιτισμού.

Επί τάπητος στη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, σήμερα Παρασκευή, θα τεθεί και το άνοιγμα των αθλητικών δραστηριοτήτων. «Οι Ακαδημίες και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στο σύνολο του θα ανοίξει όταν επιστρέψουν οι μαθητές στα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και τα γυμνάσια» είχε, άλλωστε, προαναγγείλει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφερόμενος στις 10 Μαΐου, αν και προσώρας δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση γι’ αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ