today-is-a-good-day
13.8 C
Athens

Στις 13 Μαΐου ορίστηκε το ντέρμπι Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ

Το εντός έδρας ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον της Λίβερπουλ, που αναβλήθηκε την Κυριακή του Πάσχα λόγω της εισβολής οπαδών στο «Ολντ Τράφορντ» και συγκρούσεων με την αστυνομία, ορίστηκε εκ νέου για τις 13 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Premier League.

Η έντονη διαμαρτυρία των φίλων των «κόκκινων διαβόλων» είχε αποδέκτες τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του συλλόγου, την οικογένεια Γκλέιζερ και η «σπίθα» που άναψε το φιτίλι ήταν η εμπλοκή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρότζεκτ δημιουργίας της European Super League.

Ο επανορισμός του αγώνα στη συγκεκριμένη ημερομηνία σημαίνει ότι η ομάδα του Σόλσκιερ θα πρέπει να παίξει δύο παιχνίδια εντός δύο ημερών, καθώς η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ Σίτι είναι προγραμματισμένη για τις 11 Μαΐου.

Ο προτελευταίος αγώνας της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, στο γήπεδο της Φούλαμ, έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου, επιτρέποντας στο σύλλογο να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό οπαδών, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης να μειώσει τους περιορισμούς του lockdown στην Αγγλία.

Αντίθετα, το ταξίδι της Λίβερπουλ για το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου, όπως είχε προγραμματιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ