today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Στον Άγιο Διονύσιο με την οικογένειά του ο Πρωθυπουργός για την Ανάσταση

Στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Αθηνών, όπου η θεία λειτουργία τελέστηκε στις 21:00 αντί για τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό, παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και τα παιδιά τους, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επέλεξαν για την Ακολουθία της Ανάστασης τη Μητρόπολη Αθηνών.

Στη Μητρόπολη της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η Εσπερινή Δοξολογία, κατά την οποία εψάλη η Θεία Λειτουργία του Πάσχα, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την Ανάσταση

«Αυτό το Πάσχα, η σκέψη μας στρέφεται στους ανθρώπους που χάσαμε από τον COVID και σε όσους δοκιμάζονται ακόμα στα νοσοκομεία», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για το Πάσχα.

«Το ότι η χώρα μας παραμένει στις τελευταίες θέσεις σε απώλειες σ’ όλη την Ευρώπη δεν μειώνει τη θλίψη. Αποτυπώνει, ωστόσο, το μέτρο του κινδύνου από αυτήν την πανδημία. Την προσπάθεια εκείνων που εξακολουθούν να μάχονται στην πρώτη γραμμή για τη δημόσια υγεία. Αλλά και την ελπίδα που φέρνει για όλους το δώρο του εμβολιασμού», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ