today-is-a-good-day
19 C
Athens

Για αυταρχισμό κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μ.Κριθαρίδης

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του υπουργού Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη, για την διαχείριση της πανδημίας και τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού, εξαπολύει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει: «Παιδαγωγική λειτουργία με υψηλό συμβολισμό» έχουν για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τα sms και η απαγόρευση κυκλοφορίας, όπως ακούσαμε χθες δια στόματος χουντικού γυμνασιάρχη που δανείστηκε το στόμα του υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη. Με μία φράση ο κύριος Γεραπετρίτης αφαίρεσε κάθε φύλο συκής της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας. Η εργαλειοποίηση της Επιτροπής Ειδικών ήταν ήδη κοινός τόπος, αλλά για πρώτη φορά έχουμε μια τόσο κυνική, τόσο αλαζονική, τόσο ερντογανική ομολογία ότι η μόνη λογική πίσω από κάποια μέτρα είναι η εμπέδωση της κατάλυσης των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών».

Ο κ. Κριθαρίδης υπενθυμίζει ότι «απέναντι σε αυτές τις αυταρχικές διαθέσεις, το ΜέΡΑ25 έχει ζητήσει από καιρό την κατάργηση αυτού του αυταρχικού παραλογισμού» και προσθέτει:

«Για παιδαγωγικούς λόγους λοιπόν, με υψηλό συμβολικό χαρακτήρα επαναλαμβάνουμε την θέση μας: καταργήστε εδώ και τώρα τα sms και την νυχτερινή απαγόρευση που συντηρούν τις σαδιστικές σας διαθέσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ