today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Οι εμπάθειες του κ. Τσίπρα είναι κακός σύμβουλος – Γράφει ο Ν.Στέφος

Διάβασα και άκουσα όλο το απόσπασμα της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 για το “ξεστοκάρισμα του εμβολίου της Astra Zeneca και θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας.

Του Νίκου Στέφου

Όχι, δεν εννοούσε κατ’ αρχήν με όσα είπε ότι το εμβόλιο αυτό είναι επικίνδυνο. Γιατί αμέσως μετά λέει σε όλους τους τόνους πόσο ασφαλές είναι και ότι ο θόρυβος που ξεσηκώθηκε οφείλεται σε πόλεμο εταιρειών…

Όμως η εμπάθειά του για τον Μητσοτάκη προσωπικά είναι τέτοια που τον κάνει να προβαίνει σε λεκτικές ακρότητες. Ακρότητες που γίνονται και αθλιότητες όταν αφορούν την υγεία όλων μας. Είναι θλιβερό να μην καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνο ήταν μήνυμα που πέρασε με μια και μόνη φράση του. “Άνοιξε η πλατφόρμα του Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε”, είπε επί λέξει.

Όσο και αν προσπάθησε αμέσως να το ανασκευάσει, όσο και αν έβαλε μετά τον Ηλιόπουλο να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα επιτιθέμενος στην Πελώνη, λυπάμαι αλλά όταν λέει αυτή την κουβέντα, εκείνο που μένει στον κόσμο, είναι να μην εμβολιασθεί με Astrazeneca γιατί μάλλον δεν είναι αποτελεσματικό ή είναι επικίνδυνο εμβόλιο.

Είπαμε να κάνει αντιπολίτευση. Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος του. Και πάνω από όλα να κάνει επιτέλους συγκροτημένη και σοβαρή αντιπολίτευση γιατί αυτό επιβάλει η υγεία της Δημοκρατίας αλλά και το πολιτικό συμφέρον το δικό του.

Αλλά αν νομίζει ότι με τέτοια τοξικά – για την ανθρώπινη υγεία – πυροτεχνήματα θα βλάψει την κυβέρνηση και θα ξελασπώσει από τον βούρκο της δημοσκοπικής καθίζησης, πλανάται πλάνην οικτράν. Μια συγγνώμη, έκανα λάθος εν τη ρύμη του λόγου μου, θα αρκούσε. Δεν το έκανε όμως και ούτε θα το κάνει γιατί η πολλή εμπάθεια είναι κακός σύμβουλος. Κρίμα και πάλι…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ