today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Για “μνημονιακά κόμματα” που ευαγγελίζονται “ανάκαμψη”, μιλά το ΜέΡΑ25…

Την άποψη ότι «ο λαός μας ξέρει πλέον πολύ καλά πως η «ανάκαμψη» που ευαγγελίζονται τα μνημονιακά κόμματα είναι για λίγους και ισχυρούς», εκφράζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Αναφερόμενος στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι «ο Πρωθυπουργός σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο, συνέχισε την «εκλογικού τύπου» αντιπαράθεση του με την αξιωματική αντιπολίτευση για τη «μεσαία τάξη». Η πραγματικότητα όμως, προσθέτει, «είναι πως σύσσωμα τα κόμματα του μνημονιακού τόξου έχουν με συνέπεια και συνέχεια αφανίσει τόσο την μεσαία τάξη, όσο παράλληλα φτωχοποιήσει έτι περαιτέρω την μικρότερη»

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 εκτιμά ότι: «δεν είναι τυχαίες άλλωστε ούτε οι «εξαγγελίες» του κ. Σκυλακάκη για το επερχόμενο τέλος της όποιας αναιμικής έστω οικονομικής στήριξης υπήρξε, ούτε και το αναθεωρημένο έλλειμμα του κ. Σταϊκούρα και οι υποσχέσεις του για δήθεν «εκρηκτική ανάπτυξη» και πλεονάσματα.

Ο λαός μας ξέρει πλέον πολύ καλά πως η «ανάκαμψη» που ευαγγελίζονται τα μνημονιακά κόμματα είναι για λίγους και ισχυρούς, τη στιγμή που τόσο η εναπομείνασα μεσαία τάξη, όσο και οι φτωχότεροι συμπολίτες μας θα συνεχίζουν να πληρώνουν τα αιματηρά πλεονάσματα του 4ου μνημονίου του κ. Τσίπρα, αλλά και του επερχόμενου 5ου από τον κ. Μητσοτάκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ