Εκδήλωση του Ιδρύματος Γεωργίου Παπανδρέου για την πανδημία

Το Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου εγκαινιάζει μια νέα σειρά δράσεων: τα «IGP Sessions».

Μετά την κατάθεση στον δημόσιο διάλογο της πρότασής για το «Εθνικό Σχέδιο Καθολικού Ελέγχου της Covid – 19 με Rapid Tests», το Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου θα οργανώσει μία σειρά εκδηλώσεων, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων για ποικίλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Ειδικότερα, την Κυριακή 25 Απριλίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο «IGP Session: Συνέπειες Λύσεις και Προτάσεις στην εποχή του Covid». Μια διαδικτυακή εκδήλωση η οποία φιλοδοξεί να εξετάσει την ορθολογικότητα και την αποτελεσματικότητα των έως τώρα μέτρων αλλά και να αναζητήσει εναλλακτικές προτάσεις για να κερδίσουμε ξανά την ζωή μας.

Οι ομιλητές:

· Ιωάννης Ιωαννίδης, καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας, Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής του πανεπιστημίου Standford

· Δημοσθένης Σαρηγιάννης, καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ

· Σωτήρης Γεωργανάς, αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών στο City, Πανεπιστήμιο Λονδίνου

· Μαρίνα Οικονόμου – Λαλιώτη, Καθηγήτρια Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ

Θα παρέμβει ο Νίκος Παπανδρέου, Οικονομολόγος – Συγγραφέας

Την συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος, Ευδοκία Λελεδάκη. Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη live μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ιδρύματος Γεωργίου Παπανδρέου στο facebook και μέσω της σελίδας του thecaller.gr στο facebook.

Μετά την τοποθέτηση των ομιλητών θα ακολουθήσουν σύντομες ερωταπαντήσεις για την διαχείριση της πανδημίας, τα απαραίτητα μέτρα και το μέλλον της χώρας μετά την έξοδο από την υγειονομική κρίση.