today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

«Υπερηχητικός» Ρούμπλεφ απέκλεισε τον Ναδάλ

Απίστευτες εκπλήξεις στο εφετινό Monte Carlo Masters! Μετά την «βόμβα» του Εβανς (σ.σ. αντιπάλου του Τσιτσιπά στους ημιτελικούς) απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, εκτός τουρνουά έμεινε και ο «βασιλιάς» στην χωμάτινη επιφάνεια, Ράφαελ Ναδάλ από τον εκπληκτικό, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος απέδειξε γι΄ άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε «δαιμονισμένη» κατάσταση μέσα στο 2021, βγάζοντας εκτός στους προημιτελικούς τον Ισπανό κάτοχο 11 masters στο διάσημο τουριστικό θέρετρο του Μονακό με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2)!

Ο Ρούμπλεφ πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του υποχρεώνοντας τον Ναδάλ στην 6η του συνολικά ήττα στο Πριγκηπάτο. Πλέον, η διοργάνωση «παίρνει φωτιά», μετά τον αποκλεισμό των δύο μεγάλων φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και όλα είναι πιθανά, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει στο παιχνίδι του τίτλου και να έχει μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία για να περάσει στον τελικό, αρκεί το Σάββατο να νικήσει τον Βρετανό, Έβανς.

Μετά το «χαστούκι» που δέχτηκε στο πρώτο σετ, ο Ναδάλ συνήλθε στο δεύτερο και ισοφάρισε, έστω και δύσκολα, αλλά ο καταπληκτικός Ρούμπλεφ όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο τρίτο σετ κι έφτασε με χαρακτηριστικά άνεση στη νίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ