today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Πάτρα: Περισσότερα από 22 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα σε φορτηγό

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, που ξεπερνά τα 22 κιλά, εντοπίστηκε μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της Πάτρας από στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών του κεντρικού λιμεναρχείου, ενώ συνελήφθη ο 42χρονος οδηγός του οχήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, η επιχείρηση για τον εντοπισμό της κοκαΐνης ξεκίνησε όταν το φορτηγό που οδηγούσε ο 42χρονος εκφορτώθηκε από πλοίο, προερχόμενο από το λιμάνι της Ανκόνα Ιταλίας.

Στην συνέχεια, οι λιμενικοί σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό, στην πύλη εξόδου οχημάτων του λιμανιού.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, που έγινε με την βοήθεια αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, «Αικ», βρέθηκε σε χώρο του φορτίου και συγκεκριμένα στο επάνω μέρος ξυλοκιβωτίου που περιείχε ένα ψυγείο, μία μαύρη πλαστική σακούλα. Μέσα στην σακούλα, σύμφωνα με το λιμενικό, βρέθηκαν 20 πλαστικές συσκευασίες, στις οποίες υπήρχαν 22 κιλά και 500 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μετά την σύλληψη του 42χρονου, οι λιμενικοί πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι του στον ‘Αλιμο της Αττικής, όπου βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες κινητής τηλεφωνίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ