today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στις λαϊκές αγορές

Την πλήρη αντίθεση του κόμματός του στην ιδιωτικοποίηση των λαϊκών αγορών, εκφράζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όπως αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης, σήμερα οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών προχώρησαν σε κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, καταγγέλλοντας τα όσα μεθοδεύει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη σε βάρος των παραγωγών και των επαγγελματιών του κλάδου. Για άλλη μια φορά, προσθέτει, «προωθούνται τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, τα συμφέροντα των μεσαζόντων, των “κομματαρχών” και των μεγάλων εταιρειών σε βάρος των μικρών και μεσαίων παραγωγών που αδιαμεσολάβητα πωλούν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, «φαίνεται πως βρήκε τώρα την ευκαιρία να επιτεθεί στις λαϊκές αγορές εν μέσω πανδημίας, τη στιγμή που αυτές ήταν σταθερά και διαχρονικά στο στόχαστρο της τρόικας, καθώς βοηθούσαν με τις προσιτές τιμές τους την φτωχοποιημένη από τα μνημόνια κοινωνία». Καλεί το υπουργείο Ανάπτυξης να πάρει πίσω «τους άθλιους σχεδιασμούς» και τονίζει ότι το ΜέΡΑ25 στηρίζει με κάθε τρόπο, μέσα κι έξω από τη Βουλή, τον δίκαιο αγώνα και τα αιτήματα των παραγωγών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ