today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

Β.Βιλιάρδος: Η ΝΔ θέλει να πλήξει τον κομματικό αντίπαλό της

«Η σημερινή συζήτηση είναι μια προσπάθεια της ΝΔ να πλήξει τον κομματικό της αντίπαλο, τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλειος Βιλιάρδος, σημειώνοντας πως αυτή η υπόθεση για τον πρώην υπουργό, Νίκο Παππά, «είναι έωλη, αφού δεν έχουν κατατεθεί οι σχετικές μηνύσεις ώστε να οδηγηθεί ο εν λόγω στη Δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με τον κ. Βιλιάρδο, η κυβέρνηση «όφειλε να ανασύρει από την αδράνεια σοβαρές υποθέσεις, όπως οι γερμανικές αποζημιώσεις εκτιμώμενου ύψους 300 δισ., που τεκμηριωμένα οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα, όπως η υπόθεση της συγκάλυψης του σκανδάλου της Siemens ή της Novartis και της σκανδαλώδους διαχείρισης των ζητημάτων περί τα ΜΜΕ, με τη χαριστική για τους καναλάρχες καθυστέρηση-παράταση της καταβολής των οφειλόμενων για τις τηλεοπτικές άδειες». «Αυτές οι παραβλέψεις γίνονται ορατές και η ευθύνη κάθε επιλογής βαρύνει τους ίδιους τους βουλευτές, που λογοδοτούν στον λαό και όχι στον κομματάρχη τους», πρόσθεσε.

Ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι σκόπιμα αποφεύγει να δρομολογήσει αιτήματα για εξεταστικές επιτροπές που έχει καταθέσει το κόμμα του, όπως αυτή για τη Συμφωνία των Πρεσπών ή για την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας από το επαίσχυντο PSI με ζημιές για τους Έλληνες περί τα 100 δισ. ευρώ ή για τις εγκληματικές παραλείψεις στη διαχείριση της πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ