today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Η Αραβική Εβδομάδα Μόδας αναβλήθηκε λόγω εθνικού πένθους

Η Αραβική Εβδομάδα Μόδας, η οποία αναμενόταν να αρχίσει στις 24 Μαρτίου αναβλήθηκε λόγω εθνικού πένθους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το τριήμερο εθνικό πένθος κηρύχθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Σεΐχη Χαμντάν μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ, αναπληρωτή κυβερνήτη του Ντουμπάι και υπουργού Οικονομικών και Βιομηχανίας.

Η Αραβική Εβδομάδα Μόδας θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου με επιδείξεις συνολικά 25 σχεδιαστών από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022

Η εκδήλωση, στην οποία αντιπροσωπεύονται και οι 22 αραβικές χώρες θα παρουσιαστεί ψηφιακά από τη Microsoft και τα σόου θα είναι διαθέσιμα μέσω streaming από το Facebook.

Ο Ιταλός σχεδιαστής Antonio Grimaldi είναι μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων και θα κάνει ντεμπούτο στην Αραβική Εβδομάδα Μόδας με τη συλλογή του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022.

Μεταξύ άλλων συμμετέχουν το σχεδιαστικό δίδυμο από τον Λίβανο και τη Βραζιλία, AAVVA, ο Zaid Farouki από την Ιορδανία και οι σχεδιαστές από τις Φιλιππίνες με έδρα το Ντουμπάι Amato και Michael Cinco.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ