Ζάκυνθος: Τον σκότωσε το όπλο που προσπαθούσε να σπάσει για λόγους αντεκδίκησης.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του 47χρονου Ζακυνθινού, οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στον μηρό από κυνηγετικό όπλο το οποίο προσπαθούσε να σπάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, το κυνηγετικό όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής του 47χρονου, δεν ήταν δικό του καθώς το είχε αποσπάσει από αγροικία που ανήκει σε συγχωριανό του και εκπυρσοκρότησε τη στιγμή που εκείνος το χτύπαγε, ενώ ήταν μέσα στη θήκη του, σε τσιμεντένιο πάτωμα, για να το σπάσει. Δυστυχώς για το θύμα, το όπλο ήταν γεμάτο και εκπυρσοκρότησε, χτυπώντας τον στον αριστερό μηρό, τραύμα που επέφερε και τον θάνατό του.

Το περιστατικό έγινε σε αγροικία που ανήκει σε συγχωριανό του, ο οποίος έλειπε και στην οποία φέρεται να μπήκε παραβιάζοντας την πόρτα ο θανών, όπου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προκάλεσε πολλές ζημιές σπάζοντας πολλά αντικείμενα. Στο σημείο που ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα, βρέθηκε το όπλο σπασμένο και ακόμα μέσα στη θήκη του, η οποία είχε τρυπήσει από τον πυροβολισμό στην πλευρά της κάνης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος, εισέβαλε στην αγροικία και προκάλεσε τις ζημιές ως αντεκδίκηση, καθώς είχε υποχρεωθεί να καταβάλει χρηματικό ποσό ως αποζημίωση στον ιδιοκτήτη της αγροικίας για ζημιά που είχαν προκαλέσει οι κατσίκες του σε ελαιόδεντρα.

Στη σορό του άτυχου άνδρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή.